MUZ FM

NEWS

O nouă revelaţie în Marea Britanie!

Inițial le-a atras atenția lui Drake și Jay-Z, iar ulterior s-a avântat pe scena R&B din Statele Unite. Jorja Smith are doar 21 de ani, iar vocea ei amintește de Amy Winehouse sau Adele.

Născută în Marea Britanie, Jorja Smith a crescut ascultând muzica lui Damien Marley și Curtis Mayfield. Tatăl ei a făcut parte dintr-o formație de neo-soul, așa că artista a avut de unde să moștenească talentul.

Jorja Smith a urcat pe SoundCloud piesa „Blue Lights”, atunci când avea doar 18 ani. A urmat o colaborare cu Maverick Sabre la melodia „Where Did I go”, care a devenit imediat preferata lui… Drake! Ulterior, britanica a lansat „Project 11”, primul ei EP, ce conținea patru piese.

În 2017, Drake a inclus-o pe Jorja Smith în playlistul lui, „More Life”. Prin intermediul rapper-ului, muzica multor artiști la început de drum a ajuns la urechile publicului. Smith a cântat și în deschiderea a două show-uri din Marea Britanie ale lui Drake. În același an, britanica a fost invitată de Jay-Z în Statele Unite, unde a concertat în cadrul festivalului Made in America.

Cântăreața a fost descrisă de presa britanică ca una dintre cele mai promițătoare voci din UK. A fost nominalizată la premiile MOBO Awards și a ajuns pe lista scurtă a BBC Sound of 2017. Deși premiul a fost câștigat de Ray BLK, revista Fact Mag a inclus-o pe Jorja Smith în categoria „10 Pop and R&B artists to watch in 2017”. În ianuarie 2018, artista a câștigat premiul „Brit Critics’ Choice Award” și a cântat alături de Rag’n’Bone Man pe scena BRIT Awards.

_________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: infomusic.ro

 

 

Lasă un răspuns