MUZ FM

NEWS

OMG! Ed Sheeran a scris o piesă pentru următorul film James Bond, deși nimeni nu i-a cerut asta!

După Adele sau Sam Smith, numele lui Ed Sheeran ar putea să apară pe roll-ul următorului film din seria James Bond. Artistul britanic e pregătit pentru orice!
Ed Sheeran a recunoscut de curând că a scris o piesă pentru următorul film cu Agentul 007, deși nimeni nu i-a cerut asta! Ține piesa la sertar de aproape 3 ani, pentru orice eventualitate. Cântărețul britanic refuză însă să divulge numele piesei, de teamă că “cineva o poate fura“.
Următorul film al seriei James Bond are premiera anunțată pentru 8 noiembrie 2019. Va fi a 25-a producție a francizei, iar actorul Daniel Craig revine în rolul principal.

Succesul piesei „Skyfall”, de pe coloana sonoră a seriei James Bond, a fost o pălărie prea mare pentru Adele. Artista a refuzat să mai compună vreodată pentru un film din seria James Bond, fiind convinsă că nu va reuşi să mai obțină acelaşi succes. „Data trecută a fost atât de bine, încât nu aş vrea să mai fac asta din nou”, a declarat Adele, într-un interviu recent.
Pe bună dreptate, am zice noi, mai ales dacă ne uităm la premiile obținute cu piesa „Skyfall”, în 2012 – un premiu Oscar, un Glob de Aur şi un premiu Grammy. A fost de altfel primul Oscar câştigat vreodată de o melodie de pe coloana sonoră a unui film din serie.

______________________________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
______________________________________________
Sursa:zutv.ro

Lasă un răspuns