MUZ FM

NEWS

OneRepublic a lansat clipul piesei „Rich Love”, lansată în colaborare cu Seeb – VIDEO

Unul dintre puţinele boy band-uri de succes aflate în activitate, OneRepublic a lansat un videoclip nou pentru piesa „Rich Love”. Melodia este o colaborare cu Seeb, înţesată de influenţe EDM şi având un vizual potrivit pentru o petrecere .

Protagonistul videoclipului este Ryan Tedder, solistul OneRepublic care se plimbă pe un pod al unei metropole aflată în plină sărbătoare. I se alătură trupe de dansatori, iar artificiile curg în fundal, iluminând cerul ca de 4 iulie în State. De la debut „Rich Love” a primit 85 de milioane de stream-uri pe Spotify, iar OneRepublic este pe locul 38 în rândul celor mai ascultaţi artişti din lume în acest moment.

Trupa americană a mai lansat în acest an single-urile „Truth to Power” şi „No Vacancy”. Tot în 2017 liderul grupului, Ryan posta o scrisoare deschisă pe Facebook în care anunţa că va schimba modul în care lansează muzică nouă. Astfel în locul unui album nou vom auzi melodii lansate cât de des se poate.

OneRepublic au încheiat recent un turneu de 3 luni, care a debutat în Kansas pe 7 iulie şi a avut ultima oprire în Shanghai săptămâna trecută.

Sursa: infomusic.ro

Lasă un răspuns