MUZ FM

NEWS

OPT vedete care au renunțat la studii pentru a-și urma visele

Foarte multe vedete de la Hollywood au renunțat la studii încă de la vârste fragede pentru a-şi urma visul de a deveni artiști.

Printre aceştia se numără şi următorii artişti:

1. Tom Cruise iniţial voia să devină preot, dar a decis să renunțe la liceu atunci când şi-a dat seama că adevărata lui pasiune este actoria.

2. Jim Carrey nu a renunțat la şcoală din dorinţa de a deveni actor, ci din nevoia de a-şi lua un job, astfel încât să îşi poată susține familia din punct de vedere financiar.

 3. Al Pacino a renunțat la şcoală şi şi-a urmat visul, atunci când a realizat că tot ce îşi doreşte este să devină actor.

4. Cameron Diaz a renunțat la liceu pe vremea când avea doar 16 ani, moment în care şi-a început cariera de model. Nu a durat mult până când i s-a oferit un rol, iar în scurt timp a devenit una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood.

5. Leonardo DiCaprio a hotărât să renunțe la liceu la vârsta de 16 ani şi a început să studieze gratuit actoria la o şcoala locală.

6. Jay-Z s-a plimbat prin mai multe licee din Brooklyn şi New Jersey până când s-a hotarat să renunțe de tot la studii.

7. Rihanna avea 16 ani în momentul în care a semnat un contract cu casa de discuri Def Jam şi a părăsit liceul pentru a se dedica lumii artistice.

8. Robert Downey Jr. a renunțat la şcoala după doar un an în care a studiat la Liceul din Santa Monica.

______________________________________________________________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

sursa: myzutv.ro

Lasă un răspuns