MUZ FM

NEWS

Paloma Faith a lansat clipul noului single! Vezi aici „Crybaby” – VIDEO

Artista britanică Paloma Faith deschide un nou capitol discografic lansând un videoclip intrigant, cu iz de film SF. Single-ul pentru care a fost filmat clipul se numește ”Crybaby”, o piesă scrisă de artistă în colaborare cu producătorul englez Starsmith, ce a lucrat anterior cu Ellie Goulding și Kylie Minogue.

”Sunt foarte, foarte entuziasmată să vă prezint videoclipul piesei ”Crybaby”. Clipul este rezultatul colaborării dintre mine și Thomas James. Thomas este un regizor incredibil, care mi-a înțeles cu adevărat viziunea creativă!”, a transmis Paloma Faith pe pagina sa de Facebook.

Noul single ”Crybaby” este primul extras de pe albumul ”The Architect”, un material ce abordează o tematică diferită de celelalte 3 discuri lansate până acum.

„”The Architect” este un album prin intermediul căruia observ ambientul social. Mi-am propus să nu mai scriu despre iubire. Am vrut să privesc dincolo de lumea mea interioară. Vorbesc despre politică din perspectiva oricărui bărbat sau femeie, observând motivele pentru care oamenii suferă. Fiecare piesă de pe album este un episod diferit din lumea socio-politică pe care am analizat-o”, a detaliat Paloma Faith în comunicatul de presă ce anunță lansarea albumului.

”The Architect” va fi lansat pe 17 noiembrie prin intermediul Sony Music. Discul conține 15 piese în format standard și 19 în format deluxe.

Tracklist ”The Architect” – Paloma Faith:
Evolution ft. Samuel L. Jackson
The Architect
Guilty
Crybaby
I’ll Be Gentle ft. John Legend
Politics of Hope ft. Owen Jones
Kings and Queens
Surrender
Warrior
Til I’m Done
Lost and Lonely
Still Around
Pawns ft. Baby N’Sola, Janelle Martin & Naomi Miller
WW3
Love Me As I Am
Deluxe:
Power to the Peaceful
Tonight’s Not the Only Night
My Body
Price of Fame

Sursa:infomusic.ro

Lasă un răspuns