MUZ FM

NEWS

Paramore a lansat ”Fake Happy”! Vezi aici clipul noului single – VIDEO

Falsa fericire este captivantă atunci când o prezintă Paramore, prin a sa reprezentantă, Hayley Williams. Regia noului clip ”Fake Happy” este semnată de Zac Farro, filmările având loc în New York.

Ei bine, titlul este destul de explicit în privința semnificației piesei. Cred că sunt multe situații în care ieșim în oraș sau facem anumite lucruri, deși nu ne simțim așa cum ne comportăm în exterior, știi ce spun, în sensul că vrem să arătăm diferit de cum ne simțim în interior…”, detalia Hayley Williams într-un interviu acordat lui Zane Lowe.

Fake Happy” este o piesă compusă de Hayley Williams și Taylor York și se regăsește pe albumul ”After Laughter”. Acesta disc marchează întoarcerea toboșarului Zac Farro, după plecarea sa din trupă din 2010. Cel de-al 5-lea album de studio al formației a fost lansat în mai 2017 și s-a plasat pe prima poziție în topul US Top Alternative Albums (Billboard).

Tracklist ”After Laughter” – Paramore:

 1. „Hard Times”
 2. „Rose-Colored Boy”
 3. „Told You So”
 4. „Forgiveness”
 5. „Fake Happy”
 6. „26”
 7. „Pool”
 8. „Grudges”
 9. „Caught in the Middle”
 10. „Idle Worship”
 11. „No Friend”
 12. „Tell Me How”

Discul anterior, ce a purtat numele formației, a debutat pe prima poziție în topul Billboard 200, fiind cel mai bine primit material din discografia formației. De pe acest album au fost promovate single-urile „Now”, „Still Into You”, „Ain’t It Fun”.

_______________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.

_____________________________________________________________________

Sursa:infomusic.ro

Lasă un răspuns