MUZ FM

NEWS

Paris Hilton ştie să facă bani şi singură! Vedeta şi-a “tras” un imperiu de 3 miliarde de dolari

Moştenitoarea lanţului de hoteluri Hilton, Paris Hilton (36 de ani) ştie să facă bani şi singură! Nu are nevoie să aştepte să-şi primească moştenirea de la celebra ei familie.

Paris conduce deja un imperiu de parfumuri şi de modă care generează vânzări de 3 miliarde de dolari. Diva a deschis 50 de magazine care îi poartă numele în întreaga lume. Numai cele 23 de parfumuri pe care le-a lansat i-au adus vânzări de 2,5 miliarde de dolari. Ultimul parfum l-a lansat recent la Sydney, în Australia, şi clienţii au stat la coadă ca să-l cumpere. Interesant este că Paris nu are succes numai în SUA. 70% din vânzările sale de parfumuri, poşete, haine, pantofi, farduri, bijuterii, lenjerie şi haine pentru câini provin din afara ţării natale. “Pe măsură ce am crescut, părinţii mei erau foarte stricţi. Nu voiau să mă înveţe cu mulţi bani. Aşa că am decis să muncesc din greu ca să câştig eu singură, să nu aştept nimic de la ei”, a povestit diva, care a devenit o femeie de afaceri de succes. Paris a devenit de asemenea şi un DJ foarte căutat. Ea câştigă fabuloasa sumă de 300.000 de dolari pentru o oră de apariţie la o petrecere. În Ibiza, China şi Dubai, a încasat 1 milion de dolari pentru prestaţii de DJ de o oră şi jumătate.

Paris Hilton

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.


Sursa:click.ro

Lasă un răspuns