MUZ FM

NEWS

Paul McCartney şi-a amânat concertele din Statele Unite, la sfatul medicilor

Cântăreţul Paul McCartney, care se recuperează după o infecţie virală de care s-a îmbolnăvit în Japonia, şi-a amânat, la sfatul medicilor, o serie de concerte din Statele Unite ale Americii, incluse în turneul său mondial.

„Îmi pare rău, dar vor mai fi câteva săptămâni înainte de a cânta din nou în America. Mă simt grozav, dar urmez recomandarea medicilor mei de a mă odihni câteva zile”, a declarat Paul McCartney luni, într-un comunicat.

Luna trecută, fostul membru al trupei The Beatles şi-a anulat turneul din Japonia, intitulat „Out There”, precum şi un concert din Coreea de Sud, după ce a fost spitalizat din cauza unei infecţii virale.

Paul McCartney va relua concertele pe 5 iulie în Albany, New York, iar spectacolele ce urmau să aibă loc între 14 – 26 iunie vor fi reluate în octombrie.

Paul McCartney, John Lennon, Ringo Starr şi George Harrison au format trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.