MUZ FM

NEWS

Paul McCartney și Beck, insuficient de celebri pentru a intra la o petrecere în seara galei Grammy

Există situații în care nici măcar un nume precum Paul McCartney, Foo Fighters sau Beck nu-ți poate asigura intrarea la o petrecere exclusivistă. Fostul membru The Beatles, actualul membru Foo Fighters Taylor Hawkins și emblematicul compozitor și producător Beck au fost respinși la intrarea unei petreceri private organizate în seara galei Grammy 2016 pe motiv că nu ar fi tocmai VIP-uri.

Dacă vi s-a întâmplat vreodată să vă simțiți neînsemnați atunci când nu vi s-a permis accesul la o petrecere privată, vă puteți consola cu gândul că în astfel de situații s-au aflat și personalități din cercurile înalte ale industriei muzicale. Paul McCartney, Taylor Hawkins de la Foo Fighters și Beck, spre exemplu, nu au putut intra la o petrecere organizată în seara Premiilor Grammy 2016. Figurile lor nu le-au părut cunoscute jandarmilor de la intrare, iar numele lor nici atât.

“Cât de VIP trebuie să fim?”, a glumit ușor nedumerit Paul McCartney când a fost oprit la intrare de jandarmi.

Petrecerea la care cei 3 încercau să intre era organizată de rapper-ul american Tyga. Deși nu exista o listă a invitaților, fostul membru The Beatles nu a avut stofă de vedetă, după criteriile celor care asigurau intrarea cel puțin.

”Mai avem nevoie de un hit, băieți! Încă un hit. Lucrează la asta!”, i s-ar fi spus la intrare lui Beck, care anul trecut câștiga 3 premii Grammy, inclusiv pentru Albumul Anului.

După ce au fost refuzați nu o dată, ci de două ori, McCartney, Hawkins și Beck s-au întors la limuzină și s-au îndreptat spre o altă petrecere. Deși jurnaliștii aflați la fața locului au încercat să obțină declarații, cei trei nu au dorit să comenteze, preferând să evite un posibil scandal de presă.

Sursa: infomusic. com

Lasă un răspuns