MUZ FM

NEWS

Paul van Dyk a fost dus la spital, în stare gravă! A căzut pe scenă!

Lumea muzicii electronice este în stare de șoc. Celebrul DJ Paul van Dyk , unul dintre cei mai buni din lume, a suferit un teribil accident pe scenă la un festival din Olanda, fiind dus de urgență la spital.

Acesta a căzut de pe scenă de la aproximativ 6 metri înălțime și a fost transportat în stare gravă la spital, suferind mai multe leziuni în zona capului. Tragedia s-a întâmplat sâmbătă seară, în timpul unui festival, la Utrecht, în Olanda, intitulat „A State of Trance”. Aparent, DJ-ul german a căzut în timp ce se afla pe scneă, iar sunetul s-a întrerupt brusc.
Muzicicanul a fost transportat cu elicopterul la spital, potrivit informaţiilor din presă. Colegul său de breaslă olandez, Armin Van Buuren, aflat la acelaşi festival, a confirmat accidentul şi i-a informat pe fani că nu poate continua festivalul, din respect pentru Paul Van Dyk. „În această seară Paul van Dyk a căzut de pe scenă. Este pe drum spre spital. Este unul dintre eroii festivalului A State of Trance și tocmai de aceea am închis scena principală a festivalului”, a spus acesta.

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns