MUZ FM

NEWS

„Pe viaţă” a fost mesajul lui Orlando Boom

Katy Perry și Orlando Bloom s-au logodit! Felicitări!

Cântăreața în vârstă de 34 de ani a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de Orlando, iar pe deget poartă un inel roz vintage. Mama lui Perry, Mary Hudson, a făcut marele anunț pe Facebook, unde a postat imagini de la emoționanta propunere:„Uite cine s-a logodit aseară.”

Katy poate fi văzută plângând în timp ce stă sub o arcadă în formă de inimioară, în brațele lui Bloom. În luna octombrie a anului trecut, o sursă a declarat pentru revista People: „Orlando încă nu are un inel, dar a tot vorbit despre viitor. Toată lumea ar fi încântată dacă s-ar logodi. Katy este minunată!”.

Katy și Orlando și-au început relația după ce s-au cunoscut la o petrecere a Globurilor de Aur, în ianuarie 2016. S-au despărțit în martie 2017, însă în decembrie 2017 și-au petrecut împreună sărbătorile în Japonia.

Cei doi au anunțat că formează din nou un cuplu în februarie 2018. Perry a mai fost măritată o dată, cu Russell Brand, din octombrie 2010 până în iulie 2012. Și Orlando a mai fost căsătorit cu modelul australian Miranda Kerr din 2010 până în 2013, cu care are un fiu, Flynn Christopher, în vârstă de 8 ani.

Sursa: verdict.ro

 

Lasă un răspuns