MUZ FM

NEWS

Pentru clipul ei “Bitch, I’m Madonna”, regina muzicii pop a recrutat toate bunăciunile. VIDEO:

Exces de celebritate pe secundă. Cele mai tari soliste ale momentului, Beyonce, Nicki Minaj, Miley Cyrus şi Katy Perry, joacă în noul videoclip al Madonnei, “Bitch, I’m Madonna”.

Aşteptarea a luat sfârşit. Fanii Madonnei au ocazia să-şi vadă, în sfârşit, idolul în cel mai nou clip, “Bitch, I’m Madonna”, scos pe piaţă ieri.

Veştile bune însă nu se opresc aici. Regina muzicii pop a adunat o armată de cântăreţe faimoase care să apară în filmul de câteva minute.

Printre numele mari din videoclipul foarte colorat se numără Beyonce, care apare făcând un dans asemănător cu mişcările divei în piesa “Vogue”, Nicki Minaj, care şi-a pus o perucă roz şi poartă un costum sexy, din piele neagră, sau rebela Miley Cyrus, care arată gesturi obscene la cameră.

O altă invitată, Katy Perry, poartă o ţinută în toate culorile curcubeului, în timp ce Rita Ora şi-a împletit codiţe special pentru acest clip. Dacă toate aceste vedete au apariţii de câteva secunde, Madonna este cea care domină “petrecerea”, cu o atitudine adolescentină, într-o rochie animal print şi tenişi.

Sursa: Libertatea.ro

Lasă un răspuns