MUZ FM

NEWS

Peste 1 700 000 de vizualizari in mai putin de 24 de ore! Lady Gaga a lansat videoclipul piesei ‘G.U.Y.’

Lady Gaga este pregatita sa isi ia revensa! Dupa o serie de esecuri in plan muzicala, cantareata revine cu videoclipul piesei „G.U.Y.”.

Lady Gaga marcheaza un nou videoclip spectaculos. Artista a lansat un material video de aproape 12 minute pentru piesa „G.U.Y.”, prezenta pe discul „ARTPOP”.

Mother Monster este gata sa le demonstreze tuturor ca perioada nefasta prin care a trecut in ultima perioada este istorie. Cantareata a inceput promovarea unui „ARTPOP Film”, dupa cum ea insasi si-a denumit noul clio, care promite sa isi gaseasca locul in topul celor mai bine realizate videoclipuri.

Prin videoclipul „G.U.Y.”, Gaga si-a demonstrat si calitatile actoricesti, dar si cele regizorale, artista fiind cea care a produs intregul material. Clip a fost filmat la Hearts Castle (California), pe parcursul a sase zile.

Fanii infocati stiu ca idolul lor nu rateaza nicio ocazie pentru a promova anumite simboluri prin intermediul proiectelor sale muzicale. Clipul „G.U.Y.” are o simbolistica aparte, Lady Gaga alegand sa joace rolul ingerului cazut din ceruri si sa puna in scena o veritabila poveste „a invierii”. Decorul este completat si de prezenta personajelor din „The Real Housewives of Beverly Hills”.

Cu o astfel de desfasurare de forte, este clar ca Lady Gaga si-a propus sa isi reabiliteze imaginea. Discul „ARTPOP” nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor publicului, iar vanzarile au fost de-a dreptul dezamagitoare. Cu toate acestea, Gaga nu s-a lasat descurajata, iar noul clip are potentialul necesar pentru indrepta lucrurile. In mai putin de 24 de ore de la lansare, „G.U.Y.” a acumulat mai mult de 1 700 000 de vizulizari pe YouTube si acesta pare a fi doar inceputul unui succes rasunator.