MUZ FM

NEWS

Pharrell Williams spulbera concurenta! Artistul si-a adjudecat primul loc in topuri

Pharrell Williams a reusit sa doboarea concurenta si sa se aseze confortabil pe locul 1 in clasamentul din Marea Britanie.

Anul 2013 a fost de departe unul dintre cele mai bune din cariera lui Pharrell Williams. Producatorul si cantaretul de origine americana a dat lovitura cu doua colaborari de senzatie, pe care cu siguranta le-ai fredonat si tu de sute de ori. Ne referim la piesa „Blurred Lines”, un featuring realizat alaturi de Robin Thicke si T.I., si la hitul „Get Lucky”, interpretat impreuna cu duoul francez Daft Punk.

Premiile nu au intarziat sa apara, iar aprecierile publicului au curs in valuri. La cum a inceput anul 2014, Pharrell are mari sanse sa depaseasca faima si castigurile obtinute in 2013.

Americanul a dat din nou lovitura! De data aceasta este vorba despre o creatie proprie, si anume cel de-al doilea material de studio, lansat in urma cu doar o saptamana.

„GIRL”, caci asa se intituleaza cel mai recent disc semnat Pharrell, s-a dovedit a fi cel mai rapid vandut album al anului curent. E drept ca nu au trecut decat trei luni din 2014, insa o astfel de reusita nu poate fi trecuta cu vederea.

70 000 de exxemplare au fost cumparate in doar 7 zile de la aparitia pe piata a discului „GIRL”, iar vanzarile continua sa creasca cu o viteza ametitoare. Va dura ceva pana cand un alt artist il va putea depasi de Pharrell. La randul sau, cantaretul l-a detronat pe Bruce Springsteen si al lui disc „High Hopes”.

In plus, „GIRL” a devenit si primul album ajuns no. 1 in Marea Britanie. Cu un asemenea succes, Williams este sigur de popularitatea pe care discul sau o va avea in Statele Unite. Fara urma de indoiala, Pharrell Williams nu are concurenta in domeniul muzical, lansarea primul videoclip interactiv cu o durata de 24 de ore pentru piesa „Happy” depasind toate asteptarile.

Pe locul 2 in Official UK Album Chart se afla Ellie Goulding si discul „Halcyon Days”, iar pe pozitia a 3-a trupa Bastille cu „Bad Blood”.