MUZ FM

NEWS

Phill Collins se va însura cu a treia… fostă nevastă

Unii dau a doua șansă unei iubiri. Printre ei se numără și binecunoscutul rocker Phil Collins, care a surprins lumea când a anunțat că s-a împăcat cu Orianne Cevey, adică mama celor doi băieți ai lor și cea de care a divorțat acum 8 ani.

Starul englez de 65 de ani, care a ajuns pe culmile succesului și ca artist solo, și ca membru al trupei Genesis, a anunțat oficial că s-a împăcat cu fosta nevastă. “Da, m-am împăcat cu a treia soție a mea. Nu am vorbit despre asta, practic. Suntem împreună de ceva timp și nu a observat nimeni.”, a declarat Collins pentru billboard.com. El și Orianne au divorțat în 2008, dar între timp, aceasta și-a găsit alt partener în Charles Fouad, un bancher cu care s-a și căsătorit și cu care are un fiu de 5 ani. Așa că bruneta trebuie mai întâi să divorțeze de acesta pentru a putea să se gândească din nou la o nuntă cu Phil Collins! Ceea ce a și făcut.

Suedeza de 43 de ani a mărturisit că speră ca relația cu rockerul să se dezvolte frumos, ca într-o zi să se căsătorească din nou, deși după divorț, Phil i-a oferit 46 mil. dolari. “Pe Phil îl consider soțul meu din nou. Suntem atât de apropiați că nu contează dacă suntem sau nu căsătoriți. Dar suntem hotărâți să o facem într-o bună zi, pentru a doua oară”, a spus Orianne pentru publicația suedeză SonntagsBlick.

“Dragostea nu a dispărut niciodată. A fost doar la alt nivel. Ne știm de 22 de ani, dintre care 15 ca cuplu. Acum, simțim la fel. Nu ar fi trebuit să ne despărțim”, a adăugat Orianne, care îl are pe Nicholas (14) și pe Matthew (11) cu Phil. “Separarea a fost o tâmpenie… suntem făcuți unul pentru celălalt…”. Cei doi au rămas apropiați de dragul copiilor, dar anul trecut, Orianne a realizat că Phil este bărbatul vieții sale. Cât despre viitoarea nuntă… “este important să îi avem pe copii noștri cu noi. Îmi imaginez că ceremonia va fi mai intimă și mai restrânsă. ”. Oare ce părere are rockerul, după atâtea declarații siropoase?

Phil Collins a mai fost însurat cu Andrea Collins și Jill Tavelman, mama fiicei lui, Lily Collins, de profesie actriță.

Sursa: okmagazine.ro

Lasă un răspuns