MUZ FM

NEWS

Phoniq Vibe – un nou vibe muzical care te ridica in picioare!

Pe piata autohtona a fost lansat un nou proiect muzical – Phoniq Vibe. Primul single se numeste, „Rise up” si este un indemn de a trai viata din plin si a simti fiecare moment al verii.
Proiectul are in componenta sa doi membri – Flaviu şi Victoria. Ambii sunt tineri, energici şi talentaţi si pregatiti să cucerească publicul atat din ţară cat şi din afara ei.

„Ideea proiectului mi-a venit acum cateva luni, cand am organizat un casting. Deși au concurat peste 30 de voci, Victoria s-a dovedit a fi cea mai potrivita pentru acest proiect, mai ales că are și prezență scenică. Când am auzit-o cântând, am rămas frapat”, a mărturisit Flaviu.

„Deşi îmi plac provocările, nu m-a gândit niciodată să facă muzică la cel mai serios mod şi am rămas plăcut surpinsă de propunerea lui Flaviu, întrucât primele demo-uri au sunat surprinzător de bine. Cu siguranta vom aduce un suflu nou in arena autohtona”, a dezvaluit vocalista Victoria.

De cateva luni, cei doi sunt prinşi zi de zi la studio si în repetiţii cu dansatorii, iar într-o săptămână vor începe şi filmările videoclipului pentru „Rise up”, care vor avea loc în afara ţării.
Flaviu, alias Flavy DeeJay, este DJ-Producator si a lansat pana acum hituri bine cunoscute precum „Rhythm for Love”(feat Devin), „The One” , „We Love to Party” (feat. Danny De March). Face radio de 13 ani, iar din 2005 a mixat in cele mai renumite cluburi atat din Moldova cat si Romania.
Victoria este studentă la jurnalism, iar în paralel este stirista la un post de radio. Este o fire pozitiva, energica si munceste fara pauze pentru a ajunge la scopurile propuse.

Dacă vrei să să fii la curent cu noutațile proiectului, dar si sa comunici artistii, îi găseşti pe pagina oficiala www.facebook.com/PhoniqVibe