MUZ FM

NEWS

Picioarele lui Taylor Swift valorează 40 de milioane $

E convinsă că picioarele i-au adus averea de 200 milioane de dolari! De aceea, cântăreaţa Taylor Swift s-a hotârât rcent să şi le asigure pentru o sumă respectabilă. Zice că picioarele au făcut-o celebră.

taylor-swift-performs-at-victoria-s-secret-fashion-show-in-london-december-2014_1

O singură piesă, “Blank Space”, a reuşit s-o transforme pe Taylor Swift în cea mai populară artistă din lume anul trecut. Cântăreaţa de muzică pop şi country, de 25 de ani, s-a decis să-şi asigure picioarele pentru 40 de milioane de dolari (245, 4 milioane de lei), chiar dacă gurile rele zic că arată ca nişte beţe.

Este sigură că acestea i-au adus succesul fulminant din carieră, Federaţia internaţională a industriei fonografice confirmând că a avut cele mai mari vânzări de albume în 2014. Artista se teme că, dacă o să păţească ceva la picioare, nu va mai putea dansa, ceea ce îi va dezamăgi pe fani. După ce şi le-a asigurat, Taylor Swift va primi despăgubiri de milioane chiar şi în caz că va suferi zgârieturi la nivelul membrelor inferioare, darămite dacă şi le va accidenta.

“Pare o sumă exagerată, dar dacă i se întâmplă ceva la picioare, nu va mai putea evolua pe scenă în stilul său. Cariera ei senzaţională ar fi în pericol”, a spus o sursă din apropierea cântăreţei pentru “National Enquirer”.

Lasă un răspuns