MUZ FM

NEWS

Piesa începutului de an are acum şi videoclip!

Una dintre cele mai remixate piese ale începutului de an 2018, „Psycho” de la Post Malone tocmai a primit un videoclip oficial. Colaborarea dintre simpaticul rapper din New York şi Ty Dolla $ign se lasă cu un videoclip post apocaliptic, pe care vă invităm să îl urmăriţi mai jos.

Post Malone apare pe un tanc ce rulează într-un deşert, într-un viitor alternativ, în care lumea a luat sfârşit aşa cum o ştiam până atunci. Ruine ale civilizaţiei trecute atestă acest fapt. Rapperul de 22 de ani se întâlneşte cu un copil murdar pe faţă, o imagine a inocenţei şi speranţei în acest univers dezolant.

Cu arma în mână şi înconjurat de lupi fioroşi, Post trece de la deşert la zăpadă spre mijlocul piesei. Face trecerea la o haină de blană albă, în vreme ce se relaxează pe o aripă de avion doborât. Ty Dolla $ign intervine pe flow, din postura de copilot al tancului din videoclip. „Psycho” este o piesă hip-hop prin definiţie, cu un bas adânc care face să vibreze subwooferele.

 

Acest single are rol de preview pentru viitorul album al lui Post Malone, „Beerbongs and Bentleys”. Artistul va ajunge la două discuri cu acest release, care a fost amânat. Iniţial trebuia să debuteze pe 1 decembrie 2017. Noul videoclip este regizat de către James Defina, care a mai lucrat cu Post Malone şi pentru vizualul pieselor „Go Flex” şi „Congratulations”.

Atunci când a debutat în februarie, „Psycho” a ajuns imediat în top 10 în Billboard Hot 100. Asta după ce prima poziţie a fost ocupată săptămâni întregi de precedentul hit al artistului, „Rockstar”. Acea piesă a trecut deja de 280 de milioane de vizualizări în doar 4 luni. Post Malone lansa primul său single în 2015, „White Iverson”, atât de apreciat încât i-a adus un contract cu Republic Records.

______________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
____________________________

Sursa: infomusic.ro

Lasă un răspuns