MUZ FM

NEWS

Pink a fost numită ambasador al bunăvoinţei pentru UNICEF

Cântăreaţa americană Pink a fost numită ambasador al bunăvoinţei pentru UNICEF, artista spunând, într-un interviu pentru revista People, că a acceptat această colaborare fiind inspirată de fiica sa în vârstă de patru ani, Willow, informează contactmusic.com.

Cântăreaţa în vârstă de 36 de ani a mai declarat în acest interviu că vrea să se folosească de „gura sa mare” pentru cauza copiilor din întreaga lume.

„Focul a fost aprins, evident, de faptul că sunt mamă”, a mai spus Pink, care are o fetiţă în vârstă de patru ani, Willow, cu soţul ei, motociclistul profesionist Carey Hart.

Primul ei rol în calitate de ambasador al Fondului Internaţional pentru Urgenţe ale Copiilor al Naţiunilor Unite (UNICEF) va fi de purtător de cuvânt pentru o nouă iniţiativă a organizaţiei, Kid Power, care are ca scop să promoveze viaţa sănătoasă în rândul tinerilor, prin utilizarea unei aplicaţii şi a unei brăţări care monitorizează activitatea fizică.

Atât pe scenă, cât şi în viaţa personală, Pink este o femeie foarte activă şi speră să îi motiveze şi pe ceilalţi să facă activitate fizică.

În iulie, Pink s-a alăturat UNICEF pentru o călătorie în Haiti, unde a vizitat un centru de ajutorare a mamelor tinere şi copiilor, iar acest lucru a motivat-o în luarea deciziei privind o colaborare pe termen lung cu organizaţia.

Pink (pe numele real Alecia Beth Moore) s-a lansat pe scena muzicală în 2000, prezentându-se ca o artistă „antidot” pentru tiparul „fetei din vecini” adoptat de pe atunci tinerele cântăreţe Britney Spears şi Christina Aguilera. Aceasta şi-a lansat cel de-al şaselea album din carieră, „The Truth About Love”, în septembrie 2012.

În 2013, Pink a fost desemnată Femeia Anului de revista Billboard, după ce s-a situat pe primul loc în topul celor mai bune albume realizat de această prestigioasă publicaţie muzicală.

Sursa: mediafax.ro

Lasă un răspuns