MUZ FM

NEWS

Pink le dă peste nas cârcotașilor: „Mă simt frumoasă.” Ce spune soțul ei despre faptul că s-a îngrășat

Cântăreața Pink le-a răspuns imediat celor care au criticat-o spunând că s-a îngrașat. Ea a postat un mesaj pe o rețea de socializare în care a subliniat că se simte ”fericită și frumoasă”.

Pink a participat duminică la un eveniment dedicat strângerii de fonduri pentru lupta împotriva cancerului, alături de soțul său Carey Hart și a postat fotografii pe contul său de pe rețeaua Instagram. Mulți cârcotași au omis complet evenimentul și importanța lui grăbindu-se să facă comentarii răutăcioase la adresa siluetei cântăreței.

‘Observ că unii dintre voi sunteți îngrijorați pentru mine privind greutatea mea corporală’, a postat pe Twitter artista în vârstă de 35 de ani, adăugând ironic că este de acord că rochia nu a ieșit în fotografie la fel de bine ca în realitate, dar se simte foarte drăguță, chiar frumoasă.

‘Mă simt foarte bine, sunt fericită, iar corpul meu sănătos, voluptos și foarte puternic și-a luat o binemeritată pauză. Soțul meu consideră că acum are mai mult de iubit la mine și în continuare îmi pune mâna pe fund în supermarket făcându-mă să roșesc. Vă mulțumesc pentru grijă’, a mai precizat artista, în mesajul postat pe Twitter.

pink_23_7e115b751e

Pink și Hart s-au căsătorit în ianuarie 2006, iar în iunie 2011 s-a născut fiica lor Willow. În septembrie 2014 artista a lansat cel de-al șaselea său album ‘The Truth About Love’

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns