MUZ FM

NEWS

Pink și actorul Channing Tatum pun în scenă momente din viața artistei. Vezi clipul pentru ”Beautiful Trauma” – VIDEO

Pink și actorul american Channing Tatum pun în scenă momente din viața artistei. Vizualul este regizat de Nick Florez și RJ Durell, tot ei smnând și coregrafia clipului.
Cu ”Beautiful Trauma”, Pink intră în zona intimității sale. Piesa descrie viața artistei, cu momente haoiase, rutină, dar și picanterii, așa cum poate fi observat în videoclipul noului single. Rolul partenerului de viață al artistei îi revine actorului Channing Tatum, cunoscut pentru aparițiile în filme precum ”G.I. Joe: The Rise of Cobra”, ”Magic Mike” sau ”21 Jump Street”.

Abumul ”Beautiful Trauma”  a fost lansat pe 13 octombrie 2017 și a debutat pe prima poziție în topul Billboard 200. Discul conține 13 piese, dintre care 6 sunt cu un conținut explicit. Limbajul fără perdea cu care artista se adresează publicului de ceva ani încoace este accentuat, se pare, pe acest material, tonalitatea sa fiind ușor de observat și din titlurile pieselor. Pe disc este inclusă și o colaborare cu Eminem, pentru piesa ”Revenge”.

Pink a primit anul acesta premiul Michael Jackson Video Vanguard, din partea MTV. Artista a folosit acest prilej pentru a susține un discurs motivațional. La momentul acceptării premiului, artista a povestit publicului despre o întâmplare recentă, care a impulsionat-o să-i vorbească fiicei sale despre starurile rock cu o înfățișare androgină.

Anul trecut, Pink a compus piesa „Just Like Fire” pentru soundtrack-ul filmului „Alice Through The Looking Glass”. Melodia a devenit hit la nivel internațional, în SUA, Australia și Canada fiind certificat cu platină, iar în Italia și Noua Zeelandă cu aur.

_______________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.

_____________________________________________________________________

Sursa: infomusic.ro

Lasă un răspuns