MUZ FM

NEWS

Post Malone s-a transformat într-un adevărat samurai! Vezi clipul piesei „Rockstar”, un feat. cu 21 Savage – VIDEO

Post Malone se transforma intr-un adevarat luptator samurai cu katana in mana pentru videoclipul single-ului Rockstar. Vizualul pentru colaborarea cu 21 Savage include scene destul de sangeroase, parca inspirate din Kill Bill, motiv pentru care are si un avertisment pentru cei mai slabi de inima.

Pana la finalul videoclipului, cei doi au cam ras totul in jurul lor, sunt plini de sange din cap pana in picioare si au in jurul lor doar corpuri fara viata. Urmariti mai jos videoclipul pentru unul dintre hiturile momentului.

Rockstar se afla pentru a sasea saptamana la varful topului Hot 100 si e extras de pe urmatorul album pe care Post Malone il va lansa, Beerbongs & Bentleys. Pe rapper il stiti din 2015, cand piesa White Iverson a ajuns pe locul 14 in Billboard Hot 100 si i-a adus si un contract cu un label. Mai departe, Post Malone, a ajuns sa lucreze cu nume mari din industrie, inclusiv Kanye West, care l-a adus pe piesa Fade si cu Justin Bieber, care l-a inclus ca opening act in turneul sau Purpose.

______________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.

_____________________________________________________________________

Sursa:urban.ro

Lasă un răspuns