MUZ FM

NEWS

Prima poză postată de Jennifer Aniston pe Instagram a stabilit un record Guiness! Actriţa a făcut senzaţie cu un selfie alături de actorii din „Friends”

Jennifer Aniston a făcut pasul pe care toată lumea îl aștepta și și-a creat, în sfârşit, un cont de Instagram.

Prima poză postată a fost un selfie în care apar ea şi celebrii săi colegi din serialul „Friends”, respectiv Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc şi David Schwimmer.

Imaginea a strâns în cinci ore peste trei milioane de aprecieri și i-a adus lui Jennifer  700.000 de urmăritori. De asemenea, peste 150.000 de fani ai serialului au comentat fotografia.

View this post on Instagram

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM ??

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

„Acum suntem prieteni și pe Instagram. Bună Instagram!”, a scris Jennifer Aniston în descrierea imaginii.

Printre cei care i-au urat bun venit actriței pe Instagram se află și Justin Theroux, fostul ei soț. Acesta i-a lăsat un mesaj urmat de un emoji în formă de inimă, adăugând și hashtag-ul #first, ce arăta că a fost primul comentariu. Jennifer Aniston și Justin Theroux au anunțat în februarie 2018 că se despart după trei ani de căsătorie. Cei doi au anunțat însă și atunci că rămân prieteni buni, iar acest comentariu, precum și faptul că Justin se află printre cei 109 oameni pe care Jennifer îi urmărește pe Instagram, arată că relația lor este neschimbată.

Numeroase vedete, au reacționat, lăsând sute de comentarii de bun-venit.

View this post on Instagram

The One Where Jen Breaks Instagram. #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

Jennifer Aniston a încercat mereu să se ferească de rețelele sociale, însă recent ea a sugerat că și-ar fi schimbat părerea. Invitată în emisiunea E! News, Will Marfuggi a întrebat-o când va avea conturi de social media, iar răspunsul ei a fost unul amuzant: „Mă aflu pe această canapea și sunt foarte fericită să fiu aici, vom vedea la ce va duce asta.”

______________________________________________________________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

sursa: elle.ro, ziuanews.ro

Lasă un răspuns