MUZ FM

NEWS

Priyanka Chopra și-a petrecut ziua de naștere cu Nick Jonas

Nick Jonas (25 de ani) a tras lozul câştigător! Tinerelul a cucerit-o pe superba Priyanka Chopra, actriţă de origine indiană şi fostă Miss World. Zvonurile despre o posibilă relaţie între cei doi au apărut prima dată în luna mai. Au negat şi au spus că-i leagă doar o frumoasă prietenie, însă la sfârşitul lunii iunie paparazzi i-au prins împreună, iar luni, actriţa şi-a sărbătorit ziua de naştere în avans alături de iubit.

Priyanka a câştigat titlul de Miss World în anul 2000, iar acum este una dintre cele mai renumite actriţe şi cântăreţe din India, dar se bucură de succes şi la Hollywood.
Nick Jonas se iubeşte cu Priyanka Chopra, câştigătoarea titlul Miss World în 2000
Nick Jonas are la 25 de ani un palmares impresionant în materie de femei celebre. Frumuşelul care rupea inimi alături de fraţii săi în turnee s-a iubit cu Kate Hudson, Olivia Culpo, Miley Cyrus, Kendall Jenner şi Selena Gomez. Acum, tânărul a cucerit-o pe superba Priyanka Chopra, care este cu unsprezece ani mai mare decât el.
Nick Jonas şi Priyanka Chopra au fost fotografiaţi când ieşeau dintr-un club londonez
Priyanka va împlini 36 de ani mâine, 18 iulie, însă petrecea a avut loc în avans. Actriţa a fost fotografiată luni în timp ce ieşea dintr-un club din Mayfair, Londra. Cel care o ţinea de mână era nimeni altul decât Nick Jonas. La petrece au fost prezenţi şi ceilalţi doi fraţi ai lui Nick: Joe şi Kevin. Joe Jonas a fost însoţit de logodnica lui Sophie Turner.

 

 

_______________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: click.ro

 

 

 

Lasă un răspuns