MUZ FM

NEWS

Psy și-a lansat al șaptelea album

Cântărețul sud-coreean Psy, celebru pentru succesul său planetar „Gangnam Style”, a dezvăluit pe YouTube clipurile a două noi piese de pe cel de-al șaptelea său album lansat marți, 1 decembrie.

Unul dintre cântece, „Daddy”, este un omagiu parodie la piesa „I Got It From My Mama” a rapperului american will.i.am. Clipul a fost deja vizualizat de peste 3 milioane de ori pe YouTube, iar cel al celei de-a doua piese disponibile pe contul său, „Napal Baji”, mai funky decât prima, a fost văzut de peste un milion de ori, scrie Huffington Post.

Noul album al cântărețului „K-pop” (pop sud-coreean), intitulat „Chiljip PSY-Da” (ceea ce în coreeană înseamnă pur și simplu „al șaptelea album al Psy”), conține 9 piese, incluzând colaborări cu cântăreața Ed Sheeran, cu Will.i.am și artiștii sud-coreeni Zion.T și Gaeko.

După „Gangnam Style”, Psy nu crede într-un un nou fenomen planetar și consideră că are zero șanse să repete un astfel de succes. Artistul a devenit un star mondial în 2012 cu acest titlu în stil voit scandalos, punând în scenă de acum popularul dans al călărețului, care parodiază viața bogătașilor fără ocupație din cartierul de lux Gangnam din Seul.

Sursa: agerpres.ro

Lasă un răspuns