MUZ FM

NEWS

Radu Sîrbu a lansat o piesă în duet cu tânăra interpretă Mălina Tănase! Vezi clipul pentru „I Believe In Love” – VIDEO

După ce a savurat din plin  succesul răsunător al trupei O-zone,  Radu Sîrbu  şi-a concentrat atenţia asupra propriei case de producţie muzicală – Rassada Music, lansând constant producții  și colaborări frumoase.  Și dacă acum o luna   artistul   ne-a surprins cu o piesă romantică „O Inima La Doi”  în  colaborare cu  Sianna,    astăzi Radu Sîrbu lansează o nouă piesă „I Bleieve In Love” în colaborare cu tânăra interpreta Mălina Tănase cunoscută pentru  piese ca „Don’t Go”  sau „More Than Love”.

„Sunt copleșită de emoții, deoarece odată   cu lansarea primului duet din cariera mea, apare și primul videoclip, pe care îl așteptam cu nerăbdare de mult timp. Este un moment important și un sentiment extrem de frumos. Este o plăcere să cânt cu Radu Sîrbu. „I Believe In Love” care este o piesă cu un mesaj optimist  și abia aștept să aud reacții și păreri „ a declarat tanara interpretă Mălina Tănase.

„Am început să lucrăm la conceptul piesei „I Believe In Love”  încă în primăvară acestui an. Știam  că ne dorim o piesă cu un mesaj pozitiv și emoționant și am căutat alături de Malina și Sianna (autoarea  piesei),  să ne ținem pe cât posibil de acest concept. Ideea clipului ne-a venit pe parcurs, am vrut să transmitem  iubirea  în alt mod,   adică prin ochii unui copil care iubește… iubește natură, iubește viață,  iubește oamenii în general. Mă bucur că fetiță mea Eva-Maria la  doar 4 ani a putut să joace acest mic rol alături de prietenele ei, cărora le mulțumim”  a declarat Radu Sirbu.

„I Believe În Love” a fost produsă şi compusă în studioul Rassada Music, textul piesei fiind  semnat de Sianna, iar  de povestea vizuală  s-au ocupat Kamensky  alături de Alexei Sîrbu și Bianca Ștefania (Make-up Artist).

________________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.

_____________________________________________________________________

 

Lasă un răspuns