MUZ FM

NEWS

Randi recurge la “ameninţări” în cel mai nou single! Ascultă aici “Dacă pun mâna pe tine” – VIDEO

Randi recurge la “amenintari” in cel mai nou single al sau, Daca pun mana pe tine. Cantaretul vine cu un avertisment pentru o fată care se joacă cu focul şi riscă să se ardă.

Randi ne invită la o plimbare cu decapotabila la viteze mici, în noul videoclip al piesei “Dacă pun mâna pe tine”. Melodia este o colaborare cu Mario Morreti şi este o baladă tomnatică jucăuşă.

“Dacă pun mâna pe tine” mizează pe un instrumental mai simplu, fără influenţele de muzică electronică şi mixajele inedite cu care ne-a obişnuit Randi. De regia clipului s-a ocupat Ionuţ Trandafir, prezentându-ne povestea clasică a doi băieţi care agaţă două fete şi pleacă la un party select. Cu o maşină decapotabilă lucioasă artiştii au flirtat cu fetele până au cedat.
Ajunşi la party Randi şi Mario Morreti se află în centrul atenţiei petrecăreţilor. Pentru a realiza acest clip a fost organizată o petrecere reală, la care muzicienii şi-au chemat prietenii şi colaboratorii. Printre invitaţi s-au numărat şi Jo, Lariss sau Edward Santa. Mario intră pe vers spre finalul acestui single, cu un flow dozat lent şi o voce guturală, de “player” versat. Finalul piesei este marcat de mixaje cu vocalize feminine şi versuri romantice.

Randi ar fi compus melodia în doar câteva ore, simţindu-se inspirat şi înregistrând împreună cu Mario Morreti, care îi este şi prieten. Mario este producător la Famous Production şi Randi îi descrie stilul ca “rap relaxat”. Artistul hip-hop s-a remarcat prin piesa “Carnval de Rio” în colaborare cu Nadir şi “Criminal”, un featuring cu Sonny Flame.

Sursa: infomusic.ro

Leave a Reply