MUZ FM

NEWS

Rapper-ul Busta Rhymes, incident pe scenă

Rapper-ul Busta Rhymes s-a lovit la cap şi a apărut cu sânge curgându-i pe faţă, după ce a căzut de pe scenă în timpul unui concert susţinut la New York acum câteva zile  informează contactmusic.com.

Artistul rap american Busta Rhymes, în vârstă de 42 de ani, a fost invitatul surpriză al unui concert al rapperului O.T. Genasis, desfăşurat la Webster Hall în New York. În timpul recitalului său, Busta Rhymes a căzut, cu capul înainte, în public. Când s-a ridicat avea faţa acoperită de sânge şi a fost transportat în culise pentru îngrijiri medicale, dar nu a mai revenit pe scenă.

Busta Rhymes, al cărui nume real este Trevor Tahiem Smith Jr, a publicat, ulterior, pe contul său de pe platforma online Twitter, o serie de mesaje în care şi-a asigurat fanii că se simte bine, susţinând că în timpul carierei sale a suferit răni mai grave.

„Vă salut şi mulţumesc familiei şi prietenilor care mi-au dat mesaje pentru a se asigura că sunt bine. Ca să fie clar, sunt bine!! Când iubeşti ceea ce faci şi eşti pasionat de a câştiga, dai tot ce poţi. Gata cu căzăturile de pe scenă şi ruptul mâinilor în timpul concertelor! Mă menţin în top!”, a scris Rhymes, care a precizat că incidentul nu-l va împiedica să continue să facă muzică.

Sursa:One.ro