MUZ FM

NEWS

RAZBOI INTRE DOUA DIVE ALE MUZICII – KATY PERRY SI TAYLOR SWIFT

Zvonuri legate de divergentele dintre Katy Perry si Taylor Swift au aparut dupa ce Taylor a declarat pentru revista “Rolling Stone” ca o melodie de pe noul ei album, ce are versurile pline de manie, se refera chiar la o cantareata celebra. Ea nu a dat nume, insa, se pare ca ar fi vorba despre Katy Perry cu care nu se mai intelege de mai multa vreme desi, la un moment dat, fusesera bune prietene.

Taylor a declarat ca niciodata nu a stiut daca Perry i-a fost prietena cu adevarat si ca aceasta ar fi incercat sa-i saboteze turneul, intentionand sa angajeze mai multi oameni care faceau parte din echipa sa.

Unul dintre ei, dansatorul Lockhart Brownlie care a fost in turneu cu Taylor Swift, a confirmat aceasta intamplare. Acesta a lucrat inainte si cu Katy Perry insa, dupa ce turneul acesteia s-ar fi terminat, el si inca doi dansatori, au fost la auditii pentru a dansa in echipa lui Taylor Swift, unde au fost acceptati. Dupa sase luni, cei trei au fost contactati de Katy, pentru a se intoarce. Ceea ce s-a si intamplat, pentru ca ei se simteau mai bine in echipa artistei de 28 de ani, decat in cea a lui Taylor.

Dusmania dintre cele doua vedete ar fi inceput mai demult, dupa ce Katy a inceput relatia cu fostul iubit al lui Taylor, John Mayer, cel care e si subiectul cantecului “Dear John”. Recent, Katy Perry a postat pe Twitter un mesaj referitor la tanara Taylor: “Watch out for the Regina George in sheep’s clothing”.

Sursa:ELLE.ro