MUZ FM

NEWS

Redescopera copilul din tine alaturi de Morandi și DJ Antoine, in Children of the Night! (AUDIO)

Colaborarea dintre Morandi si DJ Antoine a rezultat intr-o piesa puternica atat ca sound cat si ca mesaj. Children of the Night este genul de piesa care vorbeste despre puterea de a ramane mereu copil, chiar daca trecerea timpului te maturizeaza.

Timpul este o unitate abstractă, pe care nu o poti vedea, nu o poti atinge sau simți si de a carui trecere cateodata uitam. Copilul de odinioara este dintr-o data adult, iar adultul are mai multe chei: cheia de la mașină, cheia de la birou sau de la casă. Deschide multe uși, la propriu și la figurat, însă uită de cele mai multe ori să o deschidă pe cea către suflet, către copilărie.

Aceasta este povestea piesei Children of the Night: una simplă, dar intensă. Este vorba de regăsirea copilului din tine, de a trece prin viata in fiecare clipa cu bucuria sincera si neobosita a copilului care se joaca.

„Muzica este singura care reușește să unească oameni din puncte îndepărtate ale lumii, atât de diferiți, și totuși la fel, prin idealuri și dorințe. Cred că muzica are puterea să vindece orice: sentimente, boli, suflete și atitudini.”, spune Randi.

Children of the Night este imboldul de care avem nevoie pentru a scoate la iveală copilul din noi, care cu inocența, bunatate și sinceritate poate schimba lumea.

DJ Antoine este cunoscut la nivel mondial pentru hit-urile Welcome To St. Tropez și Ma Chérie. DJ-ul elvețian a intrat de curând în cel mai important DJ top mondial alcătuit de către revista DJ Mag, fiind clasat pe #68.

‘Aceasta piesa este foarte aproape de sufletul nostru din doua puncte de vedere: pe de o parte datorita mesajului social pe care vrem sa il transmitem, iar pe de alta parte datorita colaborarii cu DJ Antoine, un nume cu greutate in lumea muzicii, cu care a fost o adevarata placere sa lucram.’ spune Marius Moga despre colaborarea cu DJ Antoine.

Children of the Night va fi inclusă atât pe cel de-al patrulea album al trupei Morandi, cât și pe albumul Sky is the limit semnat DJ Antoine.