MUZ FM

NEWS

Replica unui director muzical către Bebe Rexha – „Eşti prea bătrână ca să mai pozezi sexy!”

Recent, un director executiv mi-a spus că am îmbătrânit şi că brandul meu de imagine produce o adevărată confuzie. Pentru că sunt compozitoare şi postez poze sexy pe Instagram, iar femeile compozitoare nu fac acest lucru, mai ales la vârsta mea. Am 29 de ani! Mă enervează să fiu forţată să fac anumite lucruri. Îmi fac propriile reguli.

Oricum, împlinesc 30 de ani, pe 30 august, şi ştiţi ceva, nu îmi e frică de asta. Nu o să mint în privinţa vârstei mele şi nici nu o să cânt piese care or să se vândă unui anumit public, pentru sună mai „ tineresc”. O să mă bucur de vârsta mea, pentru că sunt mai înţeleaptă, mai puternică şi credeţi-mă, sunt o iubită multă mai bună decât eram în urmă cu zece ani.

 Această imagine îi este dedicată directorului care a spus că sunt prea bătrână ca să fiu sexy. Ce este prea sexy pentru tine?”, a scris Bebe Rexha.

Bebe Rexha nu se teme să îşi facă dreptate în mediul online, ţinând cont că anul trecut a dezvăluit pe Instagram că anumiți designeri au refuzat să o îmbrace pentru gala premiilor Grammy, deoarece avea forme mult prea voluptoase.

View this post on Instagram

Friday 5/31 #CallYouMine

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha) on

Artista a vorbit de multe ori despre cât de important este să îţi iubeşti şi să îţi accepţi trupul, iar drept dovadă, aceasta nu s-a sfiit niciodată să pozeze provocator, spre invidia celorlalţi.

______________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

surse: instagram.com

Lasă un răspuns