MUZ FM

NEWS

Revenire spectaculoasa a cantaretei australiene Kylie Minogue!

Kylie Minogue lanseaza cel mai incitant videoclip din ultimii ani ce include numai miscari si imagini foarte sexy: „SEXercize”.

Kylie Minogue este singura femeie din muzica pop care ar putea sa faca un videoclip plin de sex si senzualitate si sa ramana intr-o zona erotica-artistica si deloc porno.

„Sexercize” a fost regizat de Will Davidson si ne aduce imagini din sala de sport si culmineaza cu scenele din sauna. O multime de atingeri, o multime de femei si o multime de exercitii pe „bounce, bounce, bounce”. Pe langa acest clip video, vor exista mai multe versiuni ale diferitilor designeri sau oameni creativi care au vrut sa interpreteze acest track in diferite feluri.

Pentru videoclipul SEXercize a fost creat site-ul sexercize.tv unde vor fi disponibile interpretarile video pe acest track din partea unor oameni precum: Roman Coppola si Maserati (a aparut deja, vezi AICI), Mat Maitland si Jean Paul Gaultier, Starsky si Cox, VFiles (echipa V Magazine), Gregoire Alexandre si LeSpecs, Reilly si Dolce & Gabbana, Hattie Stewart.