MUZ FM

NEWS

Revine Paul McCartney!

Paul McCartney pregătește un album nou și două single-uri ce vor fi disponibile curând. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

McCartney abia și-a celebrat ziua de naștere. Artistul a împlinit 76 de ani și vrea să revină în fața publicului cu un material discografic proaspăt. Ultimul album lansat a fost „New”, în 2013.

Noile melodii se numesc „I Don’t Know” și „Come On To Me”, iar presa le-a descris ca fiind „niște balade pline de emoție, ce îți ating sufletul, așa cum numai Paul poate livra”.

Artistul a mai declarat că noile single-uri sunt parțial inspirate din perioada în care a relansat albumul „Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band”.

Pe 26 mai 2017, „Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band”, unul dintre cele mai iubite materiale discografice ale trupei Beatles a fost relansat în patru formate diferite. Astfel, la 50 de ani de la apariția discului, s-a dorit ca muzica trupei Beatles să fie prezentată fanilor prin intermediul tehnologiei moderne, îmbinată totodată cu acel aer vintage.

„Ne prosteam în studio și asta te inspiră într-un fel, îți dă aripi să mergi cu gândul oriunde. O să sune în continuare ca un pian, dar din perspecta sunetului, te poți juca cu el. …Pepper… a avut o influență deosebită.”

Viitorul album al lui Paul McCartney va fi lansat în toamna anului 2018, prin Capitol Records. Recent, McCartney a colaborat cu Ringo Starr, spre deliciul fanilor Beatles, la melodia „We’re On The Road Again”.

_________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: infomusic.ro

Lasă un răspuns