MUZ FM

NEWS

Ricky Martin şi Enrique Iglesias au anunţat lansarea unui turneu comun în SUA şi Canada

Ricky Martin şi Enrique Iglesias, cele mai importante staruri „latino” din ultimele trei decenii, au anunţat miercuri lansarea unui turneu comun care va străbate oraşe din SUA şi Canada şi care va debuta în septembrie.

Cei doi artişti, portorican şi spaniol, au anunţat turneul la un eveniment desfăşurat la Los Angeles precizând ca îl vor avea ca artist invitat pe cântăreţul columbian Sebastián Yatra.

Turneul, care va include aproape 20 de concerte, va începe pe 5 septembrie la Phoenix şi va străbate oraşe ca Los Angeles, Houston, Las Vegas, Toronto, Montreal, New York, Chicago sau Miami, înainte de a se încheia pe 30 octombrie la Atlanta.

Biletele pentru aceste concerte vor fi puse la vânzare pe 12 martie, cu o prevânzare disponibilă din 10 martie.

„Este pentru prima oară când plec în turneu cu cineva”, a declarat în faţa media Ricky Martin. „Suntem foarte fericiţi să colaborăm la acest turneu care este un eveniment special”, a spus la rândul său Enrique Iglesias, considerându-l un eveniment „istoric” pentru artiştii latino.

Deşi acest gen de muzică se bucură azi de multă popularitate în întreaga lume, Ricky Martin y Enrique Iglesias au fost în anii 90 primii artişti care au deschis calea acestui pop latino global în peisajul „mainstream”. Ambii artişti au ştiut apoi să se menţină pe piaţa muzicală şi să-şi păstreze legiunile de fani, devenind acum părinţi după ce s-au lansat foarte tineri în industria muzicală.

„Este un proiect pe care l-am dorit dintotdeauna să-l facem, vorbim de mulţi ani despre el şi în sfârşit se va concretiza”, a spus Enrique Iglesias care s-a declarat „puţin nervos” în faţa acestei mari experienţe pe care o va avea alături de prietenul său Ricky Martin.

La rândul său, artistul portorican care în ultimele luni a lansat single-uri precum „Cantal” sau „Tiburones”, şi-a exprimat speranţa ca oamenii să vină la concerte pentru „a se simţi bine” şi a uita pentru câteva ore de problemele lor cotidiene.

________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
________________________________________________________________

sursa: agerpres.ro

Lasă un răspuns