MUZ FM

NEWS

Rihanna a copiat Bitch Better Have My Money?

Nici nu a fost lansata bine piesa Rihannei, Bitch Better Have My Money, ca deja au aparut povestile cum ca ar fi furata de la un alt artist. Asa sa fie? Ascultati dovezile!

Rihanna e acuzata ca ar fi furat de la cantareata Just Brittany, a carei peisa Betta Have My Money a fost lansata in februarie 2014. Similaritatile ar fi la refren, pentru ca linia melodica e cu totul alta, insa nu e ca si cum vreuna dintre cele doua a inventat si detine drepturile de autor pe fraza „better have my money”.

Ascultati mai jos si hotarati voi daca e furt sau nu, pentru ca in cazul in care e, Riri ar fi cea care trebuie sa sara cu banii.

Oricum, daca se dovedeste a fi plagiat, Rihanna nu prea are nici o vina, pentru ca e doar intepreta piesei, producatorii sunt cei care vor trebui sa isi dovedeasca nevinovatia, iar printre ei se numara si Kanye West, care a anuntat ca e co-producator al celui de-al optulea album Rihanna. Zilele acestea plagiatul e un subiect foarte sensibil, dupa ce Pharrell si Robin Thicke au fost acuzati ca au copiat din piesa lui Marvin Gaye pentru hitul lor Blurred Lines, iar despagubirile sunt uriase, la fel ca nivelul scandalului.

Voi ce ziceti, e copiata piesa Rihannei?

Sursa: urban.ro

Lasă un răspuns