MUZ FM

NEWS

Rihanna a lansat o serie de teasere misterioase pentru noul album „ANTI”

Rihanna se pregăteşte pentru lansarea noului album „ANTI”, iar de curând aceasta a lansat câteva teasere misterioase care par inspirate din serialul „American Horror Story”. Puteţi urmări clipurile mai jos.

Rihanna încă lucrează la campania de promovare a viitorului său album – „Anti”. Artista a lansat de curând al şaselea clip din campania „ANTIdiaRY„, creată în parteneriat cu Samsung. Data oficială a lansării albumului este menţinută secretă în continuare, dar Sia a dezvăluit celor de la BBC Radio 2, că materialul discografic al Rihannei nu este încă finalizat.

„A venit la mine acasă pentru prima oară, seara trecută. Până atunci o mai întâlnisem şi mereu am considerat-o o persoană foarte dulce, dar seara trecută a venit direct la mine acasă şi a ascultat 25 de cântece pe care i le-am propus, pentru că aceasta încă se află în căutare de piese pentru noul ei album. Se vedea clar că venise la mine să asculte piesele şi să vadă dacă i se potriveşte ceva, a fost o întâlnire de afaceri, desigur”a declarat Sia.

Clipurile din campania ANTIdiaRY sunt o serie de mini-episoade, care oferă publicului „o călătorie exclusivă prin povestea de viaţă a Rihannei”.  Fiecare videoclip pare inspirat din scenariul serialului American Horror Story şi a fost promovat pe pagina de Twitter a artistei. Mai jos puteţi urmări cateva dintre ele.

Sursa: infomusic.ro

Lasă un răspuns