MUZ FM

NEWS

Rihanna a lansat prima colecție de încălțăminte creată pentru Puma

A doua zi a Săptămânii Modei din New York a adus pe podium prima colecție de încălțăminte realizată de Rihanna pentru brandul Puma.Cântăreața a lansat prima colecție de încălțăminte realizată pentru acest brand. Numită în 2014 director de creație al acestui gigant din industria producătorilor de echipamente sportive, Rihanna a realizat o colecție specială.

Renumit pentru proiectarea rochiilor lui Michelle Obama, designerul Jason Wu a fost și el o prezență importantă la Săptămâna Modei din New York. Pentru toamna acestui an, taiwanezul a creat o nouă colecție care întruchipează feminitatea, tinerețea și modernitatea. Realizate sub semnul eleganței și simplității desăvârșite, multe dintre ținutele impecabile prezentate pe podium au decolteuri adânci.

Japonezul Tadashi Shoji a adus la Săptămâna Modei din New York o colecție inspirată de desenele ornamentale aplicate pe corp. Designerul recunoscut pentru utilizarea drapajelor, a pliseurilor și a fronseurilor și-a îmbrăcat modelele în rochii diafane, menite să flateze silueta.

Sursa: reporterntv.ro

Lasă un răspuns