MUZ FM

NEWS

Rihanna deţine un rol în următorul film din seria „James Bond”!

Îndrăgita cântăreaţă Rihanna a primit un rol cameo (un rol mic, în calitate de invitat special, n.r.) în următorul film din seria „James Bond”.

Potrivit tabloidelor britanice, artista născută în Barbados a fost contactată de producătorii francizei „James Bond” şi e „cu adevărat încântată” să apară în acest film, potrivit femalefirst.co.uk.

„Rihanna este o mare admiratoare a filmelor din seria «James Bond» şi i-a plăcut întotdeauna ideea de a juca într-unul dintre ele”, a declarat o sursă citată de Sunday Mirror. „Nici nu a mai avut nevoie să analizeze această propunere, pentru că ştia deja că îşi doreşte acest rol. E încântată”, a adăugat aceeaşi sursă.

Prezenţa Rihannei pe afişul următorului film „James Bond” reprezintă un proiect sprijinit de actorul Daniel Craig, care a declarat anterior că Rihanna este „fata Bond din visurile (sale)”. Actorul britanic în vârstă de 46 de ani – care a interpretat pentru prima dată rolul agentului 007 în 2006 în filmul „Casino Royale” – spune că o preferă în rolul de Bond girl pe Rihanna, în defavoarea lui Beyonce, întrucât cântăreaţa originară din Barbados este „mai obscenă”.

Comentariul starului britanic a determinat-o pe cântăreaţa în vârstă de 26 de ani să declare: „Fraza lui mă face fericită”.

Rihanna nu se află la prima experienţă de actriţă, deoarece a debutat deja pe marile ecrane în 2012 cu un rol important în filmul SF „Battleship”. Ea urmează, totodată, să asigure vocea unui personaj din filmul de animaţie „Home”, produs de studiourile DreamWorks.

Filmările pentru noua peliculă din franciza „James Bond”, al cărei titlu provizoriu este „Bond 24”, vor debuta la sfârşitul acestui an. Primele 23 de filme „James Bond” realizate până în prezent au generat încasări de peste 4,1 miliarde de dolari în toată lumea. Al 24-lea film din franciza cinematografică „James Bond” va fi lansat pe 23 octombrie 2015.