MUZ FM

NEWS

Rihanna devastată! Vărul artistei a fost împuşcat mortal, vezi mesajul emoţionant pe care l-a postat interpreta.

Rihanna trece prin momente dificile, iar sărbătoarea Crăciunului şi nerăbdarea intrării într-un nou an i-a fost umbrită de moartea prematură a vărului său, de doar 21 de ani. Acesta a fost împuşcat în zona St Michaels din Barbados, marţi, 26 decembrie de către un străin care a fugit de la faţa locului, lăsându-l inconştient într-o baltă de sânge.

Cântăreaţa de 29 de ani a încărcat o serie de fotografii cu vărul său, Tavon Kaiseen Alleyne, plângând pierderea acestuia şi spunând că nu îi vine să creadă că, cu câteva ore în urmă a fost alături de el şi au petrecut Crăciunul împreună, bucurând-se de atmosferă ca apoi, să sfârşească brusc, împuşcat de un străin.” Odihneşte-te în pace, verişorul meu. Nu îmi vine să cred că aseară te ţinem în braţe. Niciodată nu am crezut că aceea va fi ultima dată când te simt alături de mine. Te voi iubi mereu”, a scris Rihanna pe pagina sa personală de Instagram. Câştigătoarea a opt premii Grammy a adăugat şi un hashtag care cuprinde cuvintele „opriţi violenţa”, potrivit dailymail.co.uk

Foto

Vărul Rihannei a fost împuşcat mortal pe o stradă din Barbados
Foto:Arhivă personală

Alleyne se plimba pe o stradă din St Michael, Barbados marţi, 26 decembrie, în jurul orei 19 atunci când un bărbat l-a împuşcat de mai multe ori, înainte de a părăsi locul faptei.Ambulanţa l-a condus la spital, dar nu s-a putut face nimic pentru a-i salva viaţa, vărul Rihannei şi-a dat ultima suflare câteva ore după ce a avut loc incidentul nefericit. Poliţiştii îl caută pe autor pentru a fi tras la răspundere.

foto

Vărul artistei avea doar 21 de ani
Foto:Arhivă personală

Rihanna şi vărul ei se înţelegeau de minune. În luna februarie, de ziua cântăreţei, Alleyne i-a scris un mesaj foarte emoţionant pe pagina de Instagram .„În fiecare zi sunt fericit că te am în viaţa mea. La mulţi ani, verişoară, te iubesc cu adevărat. Prezenţa ta reprezintă o sursă de bucurie. Pentru verişoara mea preferată, fie ca toate visele tale să devină realitate”, au fost cuvintele acestuia.

Cântăreaţa se întoarce de sărbători în ţara natală, Barbados, pentru a petrece aceste momente speciale alături de membrii familiei. Din păcate, a fost ultimul Crăciun în care l-a putut întâlni pe vărul mai mic.

________________________________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
________________________________________________

Sursa:click.ro

Lasă un răspuns