MUZ FM

NEWS

Rihanna doboară recordul trupei Beatles ca longevitate în fruntea clasamentului muzical din SUA

Rihanna și-a confirmat statutul de superstar al muzicii pop, un cântec al ei doborând recordul de longevitate în fruntea clasamentului muzical din SUA, devansând trupa Beatles. Mariah Carey rămâne totuși cea care menține recordul absolut al prezenței în topurile muzicale, informează miercuri revista de specialitate Billboard citată de AFP.

Cântecul ‘Work’ al Rihannei se află de nouă săptămâni în fruntea clasamentului celor mai bune piese elaborat de Billboard. Cântăreața din Barbados a fost prezentă în total 60 de săptămâni în topul Billboard cu hiturile sale, cu o săptămână mai mult decât Beatles.

Legendara trupă britanică și Rihanna se clasează totuși mult în spatele cântăreței americane Mariah Carey, care a ocupat primul loc în topul Billboard timp de 79 de săptămâni în total, potrivit revistei care publică săptămânal acest clasamentul din 1958.

Piesa ei intitulată ‘My Sweet Day’, cântată împreună cu grupul Boyz II Men în 1995, a propulsat-o pe Mariah Carey în fruntea clasamentului Billboard unde s-a menținut timp de 16 săptămâni.

Sursa: agerpres.ro

Lasă un răspuns