MUZ FM

NEWS

Rihanna, în cea mai minusculă lenjerie intimă.

Rihanna tocmai a anunțat lansarea unei colecții speciale pentru Valentine’s Day, înainte de 14 Februarie, pentru toți cei care își doresc o lenjerie accesibilă, sexy, drăguță și comodă. Și o face cum știe ea foarte bine, mzând pe atuurile ei fizice.

Rihanna și-a înnebunit fanii de pe rețelele de socializare cu o fotografie în care apare în cea mai sumară lenjerie intimă, care îi lasă posteriorul la vedere. Cu sutien și chiloți de culoare roz, Rihanna și-a arătat posteriorul ferm și bombat în lenjeria care abia o acoperea în partea din spate. În doar câteva ore de la postare, imaginea respectivă a adunat peste 4,5 milioane de like-uri de la internauți.

Noua colecție, care cuprinde 23 de piese, cu trei motive diferite este valabilă deja online.

Printre motivele aplicate noilor piese se numără inimile din catifea, precum și alte modele, cum ar fi buzele brodate, dantela, sau pur și simplu pijamale roz din mătase. Prețurile variază între 20-68 de dolari.

„Lenjeria intimă nu se referă doar la explorarea corpului feminin, ci se referă la celebrarea lui și despre asta este Savage. Savage este pentru mine un cuvânt foarte puternic. În special pentru femei, știi. Femeile sunt privite adesea ca niște persoane slabe, cu nevoi, iar Savage se referă la un alt tip de femeie. Este opusul aceleia, ea este puternică, este responsabilă, și este cea care ia propriile decizii”, a declarat Rihanna pentru Vogue.com.

Rihanna, în vârstă de 30 de ani, este o cântăreață, muziciană, textieră și dansatoare din Barbados. A debutat în anul 2005 cu single-ul „Pon de Replay” care a ocupat poziția secundă în clasamentul Billboard Hot 100. Este una dintre cele mai de succes artiste din industria muzicală internațională.

Sursa: libertatea.ro

_____________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Lasă un răspuns