MUZ FM

NEWS

Rihanna lansează o carte autobiografică vizuală [FOTO, VIDEO]

Rihanna a împărtășit cu fanii care o urmăresc pe Instagram care este următorul său proiect și nu, nu vorbim despre lansarea unui nou album sau despre o nouă colecție de machiaj.

Rihanna a anunțat că va lansa o carte autobiografică vizuală – The Rihanna Book – în colaborare cu publisher-ul Phaidon. Cartea, disponibilă în trei ediții limitate, poate fi deja precomandată și costă începând cu 120 de lire sterline. Mai mult decât atât, una dintre ediții – Rihanna: Ultra Luxury Supreme – este deja sold-out.

„Mai mult de 5 ani pentru realizare .. sunt fericită să împărtășesc această colecție de amintiri incredibile”, a scris Rihanna pe Instagram. „Mulțumesc tuturor fotografilor și artiștilor care au contribuit și @phaidonsnaps pentru colaborarea cu mine la publicarea primei mele opere de artă într-o nouă industrie. Pre-comandați cartea acum pe therihannabook.com”.

Potrivit site-ului therihannabook.com, cartea cuprinde 504 pagini cu peste 1000 de imagini care surprind viața și cariera artistei, de la copilăria ei în Barbados până la momente intime alături de cei dragi și evenimente care i-au marcat cariera. Unele dintre imagini nu au mai fost publicate niciodată.

______________________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

sursa: elle.ro

Lasă un răspuns