MUZ FM

NEWS

Rihanna lanseaza remixul pentru Bitch Better Have My Money

Rihanna vine cu un remix gandit pentru cluburi si realizat de R3hab pentru cel mai nou single al ei,Bitch Better Have My Money. Varianta remixata are de toate, de la beaturi ample la voce pitch-uita.

Bitch Better Have My Money a fost ales drept al doilea single de pe urmatorul album al Rihannei si aduce muzica trap din nou in mainstream si e complet diferit fata de precedentul track lansat de cantareata din Barbados. Totusi, piesa nu a reusit sa se ridice la asteptarile fanilor asa ca Bitch Better Have My Money a ajuns doar pana pe locul 17 in Hot 100 si in plus, a ajuns sa fie si intr-un scandal de plagiat.

Fanii Rihannei sunt chiar suparati pe labelul favoritei lor si ii acuza ca nu mai sunt interesati de Riri si ca actuala ei perioada de promo, cu tot cu piesele lansate, e un mare fiasco, departe de succesul pe care Rihanna l-a avut pana acum. In ciuda faptului ca Riri a declarat ca vrea sa vina cu un album care sa reziste peste timp, ce a lansat pana la momentul actual nu par a fi sa sustina aceasta declaratie. Totusi, FourFive Seconds se descurca bine in topuri si e difuzata in continuare pe radio si televiziunile muzicale. American Oxygen pare a fi urmatorul single, aparut initial pe TIDAL si apoi lansat si pe canalele oficiale ale cantaretei.

Sursa: urban.ro

Lasă un răspuns