MUZ FM

NEWS

Rihanna, periculos de sexy între rechini

Senzuala Rihanna a dat dovadă de un curaj nebun într-un pictorial foto pentru o cunoscută revistă, shooting realizat într-un bazin cu rechini. Bomboana de pe tort a fost însă coperta publicaţiei, Riri fiind prinsă între dinţii unui astfel de prădător marin.

24-rihanna-2_f56cd3125f

Artista a spus “da” fără să clipească atunci când i s-a propus să facă un pictorial cu tema “Fălci”, inspirat de pelicula lui Steven Spielberg, pentru numărul din martie al revistei Harper’s Bazaar. În câteva imagini, Rihanna (26 de ani), îmbrăcată într- un costum de baie alb, apare înotând “cot la cot” cu un rechin. Şedinţa foto a fost realizată în bazinul unui parc acvatic din Florida, fiind folosiţi trei astfel de prădători dresaţi, fiecare nu mai mic de 2,5 metri.

Dacă pentru fotografiile din paginile publicaţiei au fost folosite animale adevărate, iar instantaneele redau scene cât se poate de reale, pentru copertă a fost utilizat un rechin fals. Cei care au pus totul în scenă au încercat să recreeze astfel o imagine celebră cu Steven Spielberg în gura unui “rechin alb”, în timp ce regiza pelicula “Fălci”.

Sursa: libertatea.ro