MUZ FM

NEWS

Rihanna şi-a îndemnat fanii să renunţe la Snapchat, după publicarea unei reclame care ironiza abuzul lui Chris Brown

Cântăreaţa Rihanna şi-a îndemnat fanii, să renunţe la Snapchat, după ce a fost publicată pe această platformă o reclamă care ironiza faptul că în urmă cu mai mulţi ani ea a fost agresată fizic de artistul Chris Brown, partenerul ei de la acea vreme.

Platforma de socializare a publicat o reclamă intitulată pentru „Would You Rather?” („Ce ai prefera?”), un joc care pune întrebări uneori provocatoare.

Reclama a afişat imaginile celor doi cântăreţi – Rihanna şi Chris Brown, întrebând utilizatorii Snapchat dacă ar prefera să „o plesnească pe Rihanna” sau „să îl lovească cu pumnul pe Chris Brown”.

Compania Snap Inc, care deţine Snapchat, a retras această reclamă de pe platformă şi le-a cerut scuze artistei şi utilizatorilor.

Însă, Rihanna a publicat un mesaj pe platforma rivală, Instagram, criticând Snapchat.

„Aţi cheltuit bani pentru a anima ceva ce ar jena în mod intenţionat victimele violenţei domestice şi aţi făcut o glumă din asta! Nu este vorba despre ceea ce simt eu, ci despre toate femeile, toţi copiii şi bărbaţii care au fost victime ale violenţei domestice în trecut şi mai ales despre acele persoane care se confruntă în prezent cu această problemă. Ne-aţi dezamăgit. Să vă fie ruşine!”, a scris Rihanna.

Platforma Snapchat a fost criticată de activişti şi utilizatori de social media care au întrebat cum s-a întâmplat ca acea reclamă să fie publicată, trecând de procesul de analiză a conţinutului.

„Îngrozitor că cineva crede că această idee este amuzantă. Îngrozitor că cineva crede că este adecvat. Îngrozitor că o companie aprobă aşa ceva”, a scris pe Twitter Chelsea Clinton, fiica lui Bill Clinton şi a lui Hillary Clinton.

În 2009, Chris Brown a fost condamnat la închisoare, după ce a agresat-o fizic pe Rihanna, iubita lui din acea perioadă.

_____________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
_______________________________

Sursa: news.ro

Lasă un răspuns