MUZ FM

NEWS

Rihanna și-a lansat o colecție de lenjerie intimă la Săptămâna Modei de la New York. Uite cum s-au îmbrăcat invitaţii la marele eveniment!

Un show de modă al Rihannei programat la Săptămâna modei de la New York a fost transmis exclusiv pe platforma video a Amazon în peste 200 de ţări, accesul la eveniment cu telefoane mobile şi camere video fiind interzis.

Apariția artistei a fost una cu adevărat spectaculoasă, mai cu seamă că a purtat o rochie scurtă argintie, cu un umăr gol, ajustată pe corp, punându-i astfel corpul armonios în evidență, creată de Alexandre Vauthier. Pe lângă asta, ea a accesorizat rochia cu cercei supradimensionați, ochelari de soare, dar și cu un ceas și inele.

După papuci cu blană, pantofi și haine sport și produse cosmetice, Rihanna a trecut la nivelul următor şi a lansat o colecție de lenjerie intimă.

Linia de lenjerie lansată de Rihanna se numește Savage x Fenty și este dedicată tuturor femeilor, indiferent de siluetă, forme și dimensiuni. Colecția include modele variate de lenjerie, de la cele mai cuminți la unele foarte îndrăznețe, potrivite pentru orice femeie, de la dive la doamne însărcinate.  „Femeile ar trebui să poarte lenjerie pentru ele. Vreau ca femeile să se bucure de propria frumusețe”, a declarat Riri.

Fiind o lansare a unei colecţii de lenjerie, mulţi dintre invitaţi s-au îmrăcat ca atare.

Normani

Bella Hadid

Halsey

Ashley Graham

Vanessa Hudgens

 

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

sursa: mediafax.ro, elle.ro, myzutv.ro

Lasă un răspuns