MUZ FM

NEWS

Rihanna va lansa o colecţie de încălţăminte la Săptămâna Modei de la New York

Rihanna va lansa prima sa colecţie de încălţăminte pentru brandul Puma, în februarie 2016, la Săptămâna Modei de la New York, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.
Artista pop/ hip-hop a fost numită în funcţia de director de creaţie al grupului Puma, un gigant în industria producătorilor de echipamente sportive, în 2014. Ea a lucrat intens în ultimele luni cu designerii brandului pentru a crea o colecţie specială de pantofi.

Vedeta va prezenta noua colecţie în cadrul evenimentului „Puma by Rihanna” ce va avea loc pe 12 februarie 2016, la Săptămâna Modei de la New York, a anunţat ediţia britanică a revistei Vogue.

Rihanna a dezvăluit aceste informaţii, joi, prin intermediul unor mesaje publicate pe Twitter, în care a prezentat şi o serie de informaţii despre a doua ediţie a unui eveniment de caritate pe care îl organizează – Diamond Ball.

Pe site-ul de licitaţii Paddle8.com artista a pus deja în vânzare o pereche de bilete de avion spre New York şi bilete în primul rând la prezentarea colecţiei de toamnă-iarnă Puma la Săptămâna Modei de la New York.

Lasă un răspuns