MUZ FM

NEWS

Rihanna vrea să cumpere un club de fotbal din Marea Britanie

A făcut senzaţie pe reţelele sociale în timpul Cupei Mondiale din Brazilia, iar acum ia în calcul posibilitatea de a cumpăra un club de fotbal din Marea Britanie.

Informaţia a fost dezvăluită de site-ul contactmusic.com, care susţine că Rihanna ar fi iniţiat deja negocieri pentru a cumpăra o echipă şi chiar ar fi primit câteva sfaturi de la bunul ei prieten Didier Drogba, vedeta celor de la Chelsea Londra.

De asemenea, cântăreaţa de 26 de ani are în plan înfiinţarea unei academii de sport în ţara ei de origine, Barbados.

„La început, am crezut că dorinţa Rihannei de a cumpăra un club de fotbal va dispărea foarte repede. Ne-am imaginat că ea se află încă sub influenţa Cupei Mondiale din Brazilia. Dar acum a devenit clar faptul că ea îşi doreşte cu adevărat acest lucru. Vrea să înfiinţeze o academie de fotbal în ţara ei, Barbados. Apoi, visul ei cel mai mare este de a cumpăra un club de fotbal din Marea Britanie”, a declarat o sursă din anturajul vedetei pentru Daily Star.

În trecut, Rihanna a dezvăluit că este o mare admiratoare a clubului FC Liverpool, dar a lăsat să se înţeleagă că se gândeşte şi la posibilitatea de a cumpăra un club din Los Angeles.

„Marea Britanie este ca o a doua ţară pentru ea, deşi a lăsat să se înţeleagă că ar fi dispusă să colaboreze şi cu o echipă din Los Angeles”, a mai precizat aceeaşi sursă.