MUZ FM

NEWS

Rihanna vrea să fie mamă

Rihanna a mărturisit că şi-ar dori să aibă un copil în următorii cinci ani şi că se pregăteşte pentru o viaţă fără concerte pe bandă rulantă.

„Cel mai probabil voi avea un copil. Aş vrea să apară în următorii 5 ani. Şi mă rog să pot merge în vacanţă pentru o lună întreagă”, a povestit cântăreaţa pentru o cunoscută revistă americană. „Am şi nişte mici rezerve în conturi, aşa că nu voi fi în turneu toată viaţa”, a mai spus cântăreaţa.

Născută şi crescută în Barbados, Rihanna este una dintre cele mai de succes cântăreţe din lume.

Rihanna şi-a lansat primul album discografic în 2005, iar primul ei single devenit nr.1 a fost piesa „S.O.S.”. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: „Umbrella”, „Take a Bow” şi „Disturbia”. Înainte de „Loud”, din 2010, cântăreaţa a lansat albumul „Rated R”, în noiembrie 2009. Cele mai recente albume ale sale sunt „Talk That Talk” (2011) şi „Unapologetic” (2012). Albumele sale s-au vândut în peste 120 de milioane de exemplare pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu şapte premii Grammy.

De la debutul din 2005, RiRi a lansat un album în fiecare an, cu excepţia anului 2008. Potrivit revistei Forbes, ea ocupă locul al treilea în topul celor mai bine plătite cântăreţe din lume, anul trecut având venituri de 53 de milioane de dolari.

Sursa: Mediafax