MUZ FM

NEWS

RITA ORA, IN RAZBOI CU FOSTUL IUBIT, CALVIN HARRIS!

Cantareata Rita Ora si fostul iubit, DJ–ul Calvin Harris se afla in mijlocul unui razboi.

Rita Ora a fost nevoita sa amane lansarea celui mai nou album, deoarece producatorul unor melodii, care este si fostul iubit, Calvin Harris, i-a interzis utilizarea pieselor.
Interpreta nu are dreptul sa utilizeze la televizor hitul “I will never let you down” si acesta fiind produsa de Calvin. De asemenea, cantareata de 23 de ani a fost nevoita sa anuleze participarea la Teen Choice Awards, unde trebuia sa interpreteze piesa, din acelasi motiv.

Calvin Harris a comentat aceasta situatie pe Twitter, afirmand ca a avut un motiv intemeiat pentru a interzice utilizarea melodiei “I will never let you down”, cat si a celorlalte piese de pe album.

Rita a anuntat in cadrul unui interviu pentru o publicatie britanica ca albumul urmeaza sa fie lansat in luna ianuarie a anului 2015.

Cei doi au fost impreuna timp de un an, Rita Ora afirmand ca DJ–ul scotian este primul barbat de care s-a indragostit. In luna iunie, Calvin Harris a anuntat despartirea pe Twitter, iar unele surse au afirmat ca Rita a fost luata prin surprindere de anunt.

Sursa: ELLE.ro